«Майбутнє – починається сьогодні!» – гасло для майбутніх випускників менеджерів

Економічне відділення

14 квітня 2022

14 квітня 2022 року на економічному відділенні, в групі здобувачів освіти 31-М, які навчаються за спеціальністю 073 Менеджмент було проведено семінар «Сертифікація систем якості в Україні» з навчальної дисципліни «Управління якістю» (викладач Мартинова І. М.).

Метою проведення семінару стало засвоєння теоретичних знань та формування компетентностей щодо сертифікації систем якості в Україні та принципів державної політики у сфері відповідності.

Сьогоднішнє заняття для студентів стало корисним, вони взяли активну участь у дискусії і отримати позитивну мотивацію і хороший настрій ще від спілкування з професіоналом – Васильцем Сергієм Дмитровичем, викладачем навчальної дисципліни «Підприємницька діяльність», який є Сертифікованим аудитором системи менеджменту (Сертифікат № ВА 58 від 18.08.2019 р. Центру Оцінки Відповідності «Фактун»). До заняття приєдналася куратор 31-М групи Балдич Людмила Володимирівна, викладач дисципліни «Технологія зберігання і переробки с/г продукції».

Україна працює у складних умовах сьогодення – економіка нашої держави постраждала від війни, втратила 46 % ВВП, руйнування інфраструктури можна порівняти з втратами Другої світової війни. Тому важливо вже сьогодні виробити параметри, контури економічної політики, яка враховувала б повоєнний стан виробників товарів/послуг, їх якість, яка була б спрямована не лише на сферу управління якістю на підприємствах, а й на охоплення усієї системи менеджменту.

                                               Ірина Мартинова,

 викладач економічних дисциплін