«Інтерактивний проект «Мега будівництво»

Технічне відділення Гурток Технолог

13 квітня 2022

13 квітня 2022 року відбувся черговий захід «Тижня будівельних дисциплін» під назвою «Інтерактивний проект «Мега будівництво», який провів викладач будівельних дисциплін Шаперчук Степан Віталійович з групами 21-Д, 21-Б, 31-Д. Були присутніми також усі викладачі технічного відділення.

На конференції обговорювалися питання повʼязані загалом про сучасне будівництво та будівництво і відбудова міст України, які постраждали від авіа вибухів, також питання про нові технології направлені на швидке відновлення та будівництво міст Сходу, переробки та утилізації пошкоджених будівельних конструкцій повторне їх використання. Для приведеного вирішення глобального питання була показана будівельна техніка по переробці зруйнованого бетону, подрібнення і нове застосування у бетон, як крупний заповнювач.

Викладачем були продемонстровані досягнення здобувачів освіти технічного відділення та викладачів за останні пʼять років – це компʼютерні програми та друковані статті з цікавими ідеями про альтернативні джерела енергії.

Також, викладач Шаперчук С.В. продемострував наукові фільми про сучасні мега будівлі у країні Китай.

 

Степан Шаперчук, викладачбудівельних дисциплін