Відкрите заняття з дисципліни “Математика”

Відділення програмування

17 лютого 2022

17 лютого 2022 року викладачем Юхимчук Ю.П. було проведено відкрите заняття  з навчальної дисципліни «Математика» на тему: «Розв’язування показникових рівнянь» для студентів 11-ІП групи відділення програмування спеціальності 121 Інженерія проограмного забезпечення.

Основна мета заняття – засвоїти означення показникового рівняння, навчитися розв’язувати показникові рівняння методом зведення обох частин рівняння до степенів з однаковими основами, методом уведення нової змінної; виховувати інтерес до вивчення точних наук та висловлювати думку.

Захід проходив  в онлайн режимі за допомогою програми Zoom.

Узагальнення та систематизацію вивченого матеріалу проведено у формі тестування за допомогою сервісу «Всеосвіта».

Здобувачі освіти проявили високий інтерес і активність до виконання завдань. Мета, яка була поставлена викладачем, досягнута. В цілому проведене онлайн заняття викликало зацікавленість у студентства, заклавши фундаментальні знання та уміння  у майбутнє професійної діяльності та підготовці до ДПА у формі ЗНО.

На заході були присутні: завідувач навчальною частиною Царук В.Ю., методист коледжу Балдич Л.В., завідувач відділення програмування Якимчук І.О., голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Гуменюк В.Д. та викладачі циклової  комісії, куратор 11-ІП групи Куделя О.О.

 

Юлія Юхимчук, викладач математичних дисциплін