Що ви хотіли б знати про кібербулінг?

Відділення програмування

29 грудня 2021

Кібербулінг – це булінг із застосуванням цифрових технологій. Він може відбуватися в соціальних мережах, платформах обміну повідомленнями (месенджерах), ігрових платформах та мобільних телефонах.

29 грудня 2021 року у «Світлиці» Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася тематична виховна година на тему  «Кібербулінг».  На виховну годину були запрошені здобувачі освіти, 11-ІП групи,  відділення програмування та куратор Куделя О. О., а також викладач відділення програмування Бондарчук В. Р.

«Що ви хотіли б знати про кібербулінг?» поліцейські патрульної поліції поставили це запитання студентам 11-ІП групи, щоб відповісти на запитання та дати поради щодо способів боротьби з онлайн-булінгом.

Спікерами заходу, поліцейськими патрульної поліції Рівненської області, також було дано відповідь на ряд інших запитань: У чому різниця між жартом та булінгом? До яких наслідків призводить кібербулінг? Як припинити кібербулінг і що робити, якщо хтось із друзів став його жертвою? Чи передбачено покарання за кібербулінг? На заході було переглянуто освітній серіал про кібербулінг та ознайомлено з літературою даної тематики.

 

 Оксана Куделя, куратор 11-ІП групи

Валентин Бондарчук, викладач