Знайомство студентів юридичного відділення коледжу з UPRISE IT Академією

Відділення програмування Юридичне відділення

24 грудня 2021

22 та 24 грудня 2021 року в рамках співпраці з ІТ-кластером Рівного студенти третього курсу юридичного відділення разом з викладачем Стриком Павлом Миколайовичем відвідали комп’ютерну академію UPRISE.

Метою зустрічі є активізація студентів щодо подальшого вдосконалення професійних компетентностей. Сучасна ІТ академія не лише надає можливості здобування найактуальніших скілів, що затребувані в ІТ компаніях Рівного, але й має за мету працевлаштувати власних слухачів. Академія надає можливість навчатись у практикуючих програмістів, співпрацює з ІТ компаніями Рівного та готує майбутніх працівників для підприємств з якими співпрацює.

Так, директор  UPRISE IT Академії Назар Маланчук мотивував студентів коледжу до подальшого розвитку, самоорганізації та розуміння власної приналежності до ІТ-сфери, а також значно розширив кругозір присутніх здобувачів освіти розуміння процесів, що відбуваються в середині галузі ІТ як в загальному, так і в межах Рівного. В процесі зустрічі були підняті важливі питання щодо визначення власної ніші серед великого різноманіття напрямків ІТ.

Крім того, один з викладачів академії провів студентам майстер клас з 2D анімації, після чого вони мали змогу власноруч випробувати свої сили у цьому напрямі та продемонструвати результат навчання.

Павло Стрик, викладач