Засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу "Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України"

Коледж

23 грудня 2021

23 грудня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі "Рівненський  фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України" відбулося засідання педагогічної ради, під час якої директор Корсун Я.П., Заслужений працівник освіти України, доповідав про підсумки діяльності колективу коледжу за період з 10.11.2021 до 23.12.2021.

На засідання педагогічної ради було запрошено О.С. Дорош, доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри управління земельними ресурсами НУБіП України.

Доповідаючи про досягнення у 2020-2021 н. р.та перспективи розвитку колективу коледжу на 2021-2022 н. р. Корсун Я.П., директор коледжу, акцентував, що рішенням Президії Асамблеї ділових кіл колектив ВСП "РФК НУБіП України" та директор коледжу Ярослав КОРСУН нагороджено Гетьманською булавою та Орденом Івана Мазепи. 22 грудня 2021 року в Державній резиденції - Малому Маріїнському Палаці (м. Київ, вул. Грушевського, 22) в ході Новорічного Урочистого прийому на честь лідерів 2021 року в сфері економіки, медицини, бізнесу, науки та культури України відбулась офіційна церемонія вручення нагороди. 

На порядку денному розглядалися результати навчальних досягнень студентів з дисциплін, з яких буде проводитись державна підсумкова атестація у формі ЗНО,  які проаналізували Гуменюк В. Д., голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, Сорока М. В., викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін.

Про  судову реформу в Україні у 2021 році доповіла  Чорнобрива О. В, голова циклової комісії юридично-соціальних дисциплін.

Про створення безпечного середовища в гуртожитках коледжу доповідада Моцнюк В., вихователь гуртожитку № 2. Безпечне середовище – це в першу чергу комфортні умови для проживання студентів.

Крім того, відповідно до порядку розглядалися такі питання, як: про затвердження Правил прийому на ОПС «Фаховий молодший бакалавр» та ОС «Бакалавр» (Качановський О.І., відповідальний секретар приймальної комісії); про підвищення кваліфікації педагогічних працівників ВСП «РФК НУБіП України» (Балдич Л.В., методист коледжу)

Не залишилася поза увагою і фінансово-економічна діяльність за 11 місяців 2021 року. Про фінансовий стан ВСП «РФК НУБіП України» доповіла О. Черначук-Семенишина, головний бухгалтер.

Предметом обговорення стали питання щодо: передачі земельної ділянки Рівненського державного аграрного коледжу до НУБіП України (С. Ковальчук, заступник директора з АГР); затвердження ліміту стипендіатів за результатами навчання у І семестрі 2021-2022 навчального року (О. Черначук-Семенишина, головний бухгалтер).

На засіданні педагогічної ради відповідно до питань порядку денного було прийнято рішення, одноголосно схвалені членами педагогічної ради.

 

Інна Яткевич, секретар педагогічної ради