ЛИСТ ДО СВЯТОГО МИКОЛАЯ!

Відділення програмування Благодійність

17 грудня 2021

17 грудня 2021 р. у комунальному закладі «Клеванська спеціальна школа №1 І-ІІІ ступенів» відбулося свято «ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ», на яке запросили ВСП «РФК НУБіП України».

Зимовий період – найулюбленіший час більшості дітей! Чому?

Бо саме взимку – найбільше свят і омріяних подарунків – іграшок та солодощів!

Святковий настрій і передчуття чогось неймовірного витають у повітрі. Мерехтять вогники і блискітки прикрашених вітрин магазинів, чується хрускіт пухнастого снігу, повітря пахне морозцем, ялинкою та мандаринами!

Попереду стільки всього неймовірного! А починаються зимові свята з Дня святого Миколая, який, згідно з повір’ям, у ніч на 19 грудня кладе під подушку солодощі та подарунки слухняним дітям.

Щоб отримати бажаний подарунок діти напередодні Дня святого Миколая пишуть листівку.

Так і вихованці, різних соціальних статусів, комунального закладу «Клеванська спеціальна школа №1 І-ІІІ ступенів», щоб отримати бажані подарунки напередодні Дня святого Миколая написали свої листівки.

Тож відділенням програмування через вебресурс коледжу була проведена акція «Лист до святого Миколая», на якій було зібрано подарунки для 20 вихованців школи. Також, у вересні, в рамках тижня програмування та інформаційних дисциплін був проведений благодійний ярмарок «Рецепти з літа програміста», де викладачами та студентами коледжу було зібрано 3 000 грн.

Подарунки на святковому концерті, на чолі з викладачем Куделею О.О., вручили студенти відділення програмування.

ДЯКУЄМО СТУДЕНТАМ ТА ВИКЛАДАЧАМ КОЛЕДЖУ, ЯКІ ВИЯВИЛИ БАЖАННЯ ПОБУТИ СВЯТИМИ МИКОЛАЯМИ ДЛЯ ДІТОК З НЕЛЕГКИМИ ДОЛЯМИ, ДЛЯ ЯКИХ ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ НЕ ПРОСТО СВЯТО, А ВІРА В ТЕ, ЩО ЇХ БАЖАННЯ ЗДІЙСНЕННІ!

Оксана Куделя, викладач програмування

 та інформаційних дисциплін