Нові надходження. Видання Царука В. Ю.

Нові надходження БІЦ

18 листопада 2021

Бібліотечний фонд знову поповнився новими книгами.

Дякуємо голові бібліотечної ради, заступнику директора з навчальної роботи Царуку Василю Юрійовичу за подаровані книги для бібліотечного фонду.

Пропонуємо викладачам та студентам ознайомитись з новинками на виставці нових надходжень.

 

Бухгалтерський облік за видами економічної діяльності : підручник / А. Г. Загородній, І. Й. Яремко, Л. М. Пилипенко, А. С. Мороз. - Львів : Вид. Львівської політехніки, 2020. - 320 с.

Розкрито основи організації й методики бухгалтерського обліку підприємств різних видів економічної діяльності, зокрема підрядних будівельних організацій, сільськогосподарських підприємств, автотранспортних підприємств, торгівлі й ресторанного господарства, а також кредитних спілок відповідно до національних положень (стандартів) обліку та відомчих нормативних документів. Для студентів та викладачів закладів вищої освіти, слухачів системи підвищення кваліфікації.

 

Пушкар М. С. Креативний облік (створення інформації для менеджерів) : монографія / М. С. Пушкар. - Тернопіль : Карт-бланш , 2006. - 334 с.

Монографія присвячена актуальній проблемі формування в Україні креативного обліку, призначенням якого є розширення інформаційних ресурсів про нетрадиційні об’єкти (наукові розробки, охорону природи, логістику, маркетингові дослідження, інновації тощо). Метою креативного обліку є генерування інформації на запит менеджерів нижчою, середнього та вищого рівня, що підвищує ефективність роботи обліковців та управлінців. Монографія призначена для науковців, менеджерів, аспірантів, магістрів, студентів ВНЗ.

 

Царук В. Ю. Теорія і методологія обліку і аналізу в системі корпоративного управліня : монографія/ В. Ю. Царук. - Тернопіль : Осадца Ю. В., 2020. - 404 с.

В монографії представлено результати досліджень розвитку теоретико-методологічних аспектів бухгалтерського обліку та економічного аналізу в системі корпоративного управління. Досліджено поняття «корпоративні структури», обґрунтовано сутність та визначено риси вітчизняної моделі корпоративного управління. Проведено історичний аналіз облікового забезпечення в системі корпоративного управління. Виділено напрями інституційних досліджень в сфері бухгалтерського обліку в Україні. Обґрунтовано загальні характеристики креативних облікових практик як елемента системи корпоративного управління. Виділено та описано шляхи мінімізації креативних облікових практик в системі корпоративного управління. Видання призначене для докторантів, аспірантів та інших наукових працівників, викладачів і студентів закладів вищої освіти.

        

Щиро вітаємо з виходом монографії  і бажаємо нових наукових досягнень!

Більше про наукові публікації Царука В. Ю. можна дізнатись за посиланням: https://scholar.google.com.ua/citations?user=ngrmqyqaaaaj&hl=uk

 

Людмила Бурячинська