Зустрічайте 18 Мандрівний Docudays UA на Рівненщині!

Юридичне відділення

29 жовтня 2021

02 листопада 2021 року розпочинається 18 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA на Рівненщині.

Ми залучимо низку громад Рівненської області та покажемо документальні хіти й стрічки-улюбленці цьогорічного березневого фестивалю. На глядачів та глядачок чекають 7 вражаючих документальних фільмів, створених упродовж останніх двох років.

Rights Now! на 18 Docudays UA;

Зважаючи на карантинні обмеження, ми плануємо проводити онлайн-покази на платформі Zoom. Однак, сподіваємося, що нам усе ж вдасться провести й офлайн-події, тому слідкуйте за нашими оновленнями на сторінці Фестивалю у Фейсбуці (https://cutt.ly/0RFnyHk) або Інстаграмі (https://cutt.ly/HRFb7IW). У рамках кінопоказів глядачі й глядачки зможуть поспілкуватися із запрошеними правозахисниками/-цями, експерт(к)ами з різних сфер, діяч(к)ами культури.

Уже 2 листопада о 18:00 відбудеться відкриття 18 Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA на Рівненщині.

Запрошуємо вас на показ та обговорення фільму «76 днів», який знятий на передовій кризи - у китайському місті Ухань. Зареєструватися для участі на платформі Zoom можна за посиланням https://cutt.ly/2RA1ido.

Для партнерства чи за деталями звертайтеся:

Світлана Кухарук, регіональна координаторка Мандрівного Docudays UA на Рівненщині

svitlana.kukharuk7@gmail.com

+380 98 737 50 17