Політкоректний діалог «Мир, гідність, рівність – майбутнє, до якого ми прагнемо»

Юридичне відділення

20 жовтня 2021

20.10.2021 р. студенти 32-Ю групи спеціальності "Право" разом з викладачем англійської мови за професійним спрямуванням О.М.Лисяк взяли участь у політкоректному діалозі до Дня заснування Організації Об'єднаних Націй «Мир, гідність, рівність – майбутнє, до якого ми прагнемо», який проходив у у відділі документів іноземними мовами Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.

24 жовтня 2021р. Організація Об'єднаних Націй відзначає свою 76-ту річницю. Говорили про права людини, передумови створення ООН, її основні задачі та місце у світовій правовій системі.
Під час правової вікторини студенти активно долучилися до інтерактивної бесіди з ведучою заходу Іриною Павлуш - представником центру Windows on America при бібліотеці, впевнено дискутували і вирішували спірні питання, що стосувалися різних сфер життєдіяльності людини.

Цей захід був корисним для майбутніх юристів, адже сприяв поглибленню знань перед вивченням важливої теми з англійської мови за професійним спрямуванням "Права людини".

Оксана Лисяк, викладач англійської мови