Екскурсія на будівництво «ЖК FAMILY City»

Технічне відділення Гурток Технолог

29 вересня 2021

Для зацікавлення навчальним процесом майбутніх фахових молодших бакалаврів та кращого вивчення спецдисциплін 29 вересня 2021 року відбулася екскурсія на діюче будівництво будівництво «ЖК FAMILY City» за адресою: м. Рівне, О. Теліги, 42», де були присутні студенти 21-Б та 21-Д груп та викладачі циклової комісії:  Ковальчук С.В., Петриковська А.А., Павленко О.І., Чорна І.В., Грищук Ю.М., Шаперчук С.В.

Вперше представляємо Вашій увазі проєкт житлового кварталу від нашої компанії у місті Рівне. Зручні, ергономічні планування квартир. Закрита власна територія, двір з ландшафтним дизайном та сучасним дитячим та спортивним простором, зручний заїзд як з вул. Соборної так і з вул. О. Теліги. Максимальний комфорт для мешканців. Ми спільно з нашою проєктною організацією ставили собі за мету створити квартал, який максимально задовільнить потреби усіх бажаючих придбати квартири у новобудовах.       

Сучасна але класична архітектура, ергономічні планування квартир, закрита територія під охороною, панорамні вікновиди та автономне опалення газовим котлом, сучасні дитячі та спортивні майданчики. Одним словом комфортний простір для проживання сім'ї. Назва кварталу йде саме від цього, "FAMILY City" - "СІМЕЙНЕ Місто". Це, як місто в місті але нове та комфортне. Зверніться до нас у головний офіс або ж у інформаційні центри, отримайте повну інформацію та самі переконайтесь у цьому, зауважив генеральний підрядник будівництва, директор ПП «фірма Бінекс» Федик Сергій Леонідович.

Тарас Сасовський, голова циклової комісії будівельних дисциплін