ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У НУБіП України

Коледж

18 квітня 2021

17 квітня у НУБіП України відбувся День відкритих дверей.

Важливим етапом у житті кожного абітурієнта є вибір спеціальності та закладу вищої освіти. День відкритих дверей - це один з найважливіших заходів, оскільки саме в цей день абітурієнту надається можливість остаточно прийняти рішення вступати або не вступати в обраний університет. Для тих же, хто ще не визначився з вибором – це  хороша можливість ближче познайомитися з конкретним місцем подальшого навчання і визначитися, чи підходить даний навчальний заклад чи ні.

Вже традиційний День відкритих дверей, під час якого майбутні студенти  мали змогу ближче познайомитися з Національним університетом біоресурсів і природокористування України. Особливістю даного заходу було те, що вже вдруге поспіль зустріч проходила в дистанційному форматі. Це дало змогу студентам випускних курсів ВСП «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» ознайомитись з матеріально-технічною базою університету, умовами проживання у гуртожитках, познайомитись з деканами факультетів та завідувачами кафедр.

Розпочав онлайн зустріч ректор Станіслав Миколайович Ніколаєнко, який розповів про історію НУБіП України, його здобутки, структуру, можливості і перспективи навчання, міжнародні стажування і практики.

Продовжив захід відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Сергійович Ковалевський,  який детально зупинився на особливостях вступної кампанії 2021 року, її термінах, закликав абітурієнтів до активного спілкування і вступу до університету.

Після загальноуніверситетського блоку, гості отримали можливість перейти на відеоконференцію вибраного факультету аби детальніше ознайомитися з підготовкою за фахом, який зацікавив їх найбільше.

Молодь мала змогу познайомитися із спеціальностями, отримати відповіді на всі запитання по вступу, навчання, дозвілля та студентського побуту.

Наталія Пастушенко, методист відділення, фахівець підрозділу працевлаштування працівників коледжу