Майстер клас «Штукатурні роботи»

Технічне відділення Гурток Технолог

23 березня 2021

23.03.2021 у приміщенні лабораторії випробування будівельних матеріалів та будівельного матеріалознавства пройшов мастер клас із виконання штукатурних робіт під керівництвом викладача Свінтозельського Віктора Петровича, за участі викладачів циклової комісії та заступників директора Царука В.Ю. та Ковальчука С.В.

Штукатурка - обробний шар на поверхнях різних конструкцій будівель і споруд (стін, перегородок, перекриттів, колон), який вирівнює ці поверхні, надає їм певну форму, захищає конструкції від вологи, вивітрювання, вогню, підвищує опір теплопередачі, зменшує проникність і звукопровідність огороджувальних конструкцій. Розрізняють штукатурку монолітну, одержувану шляхом нанесення штукатурних розчинів на поверхню, і суху (облицювання гіпсокартонними листами заводського виготовлення).

Здобувачі освіти 31-Б група отримали знання та навички з технології виконання штукатурних робіт, особливостей нанесення штукатурного розчину, підготовки оброблюваної поверхні до виконання штукатурних робіт, та улаштування маяків. 

 

Тарас Сасовський, голова циклової комісії будівельних дисциплін