Виховний захід «Сім ознак дорослої людини»

Технічне відділення Гурток Технолог

22 березня 2021

22 березня 2021 року в рамках проведення тижня циклової комісії будівельних дисциплін, викладач Медвідь Михайло Михайлович провів виховний захід «Сім ознак дорослої людини», у якому взяли участь здобувачі освіти 21-Д групи спеціалізації «Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн».

Зазвичай підлітковий вік характеризують як переломний, перехідний, критичний. І справді, він є одним із найскладніших у становленні особистості.

Підлітковий вік називають «подорожжю до дорослості». У цій подорожі є і підйоми, і падіння. Головним завданням підліткового віку стає формування ідентичності та пошук відповідей на запитання: «Хто я?», «Який мій подальший шлях?» У підлітковому віці починають розвиватися внутрішні процеси, які призводять до формування самостійних і стійких поглядів, оцінок, усталеної системи ставлень підлітків до оточення та самого себе.

Метою заходу було розкриття підліткових особливостей особистості та пошук відповідей на запитання: «Хто я?», «Який мій подальший шлях?», а також пошук відмінностей дорослої людини від дитини.

Медвідь Михайло, викладач будівельних дисциплін