Обираємо Красу НУБіП, де учасниками є студенти нашого коледжу! Голосування в номінації «Міс та Містер глядацькі симпатії НУБіП»

Коледж

18 березня 2021

Ось він і прийшов – той час, коли перед очима вимогливої публіки і високопрофесійного журі постануть учасники та учасниці чергового кращого щорічного культурологічного проєкту – «Краса НУБіП-2021». Так, зважаючи на епідеміологічні обставини, конкурс проходить онлайн, проте учасники і учасниці намагалися у відеоматеріалах представити себе з усіх сторін якнайкраще. Тож відкриваємо завісу! Перед нами візитівки учасників конкурсу:

     Отож з учасниками і учасницями ви познайомилися і, мабуть, обрали вже своїх фаворитів. Та перше відео – далеко не все. Ми живемо в Україні, тому вашій увазі – «Український калейдоскоп»:

     Краса неймовірна, правда? А от наступний конкурс розкриє творчість, креативність, індивідуальність кожного з учасників. Дивіться шоу талантів!

     А тепер прийшов час вечірнього виходу. Підбори і елегантні сукні, краватки-метелики і лелітки, кучері і бакенбарди… Тож хто кращий?

     Ось такі вони, красуні і красені НУБіП! Журі працює. А ми пропонуємо і вам, дорогі глядачі, оцінити учасників конкурсу і обрати містера і міс глядацьких симпатій!

Студентська організація проводить голосування в номінації «Міс та Містер глядацькі симпатії НУБіП». 

     Для ознайомлення з роботами перейдіть за посиланням:  https://nubip.edu.ua/node/1103

 

Голосування триватиме до 20 березня включно.
Результати будуть оприлюднені 21 березня на сайті НУБіП України https://nubip.edu.ua

А тепер зробіть свій вибір через Гугл форму! 

https://docs.google.com/forms/d/1xwqAV2ASc4eLRKBnyKHJuxUtjM5X31r2so-ylZXW3Kk/edit

ВСП "Рівненський фаховий коледж НУБіП України" представляють:

Форсюк Уляна та Самедов Тимур
 

Ірина Майданюк

Кишиченко Оксана

Джерело: https://nubip.edu.ua/node/88773