Оновлення навчальної лабораторії «Інформаційних технологій в будівництві»

Відділення програмування Технічне відділення

31 грудня 2020

До складу комп'ютерно-інформаційного центру відноситься навчальна лабораторія «Інформаційних технологій в будівництві». КІЦ обслуговує 281 комп’ютер. Така техніка є різного року випуску. Є комп’ютери технічно застарілі.

За програмою «Рівненська ініціатива-2020» вирішено щорічно оновлювати комп’ютерну техніку у навчальному закладі ВСП «РФК НУБіП України». Тому з ініціативи відділення програмування та за підтримки директора коледжу Ярослава Корсуна було прийняте рішення оновити техніку в аудиторії № 17 «Інформаційних технологій в будівництві» у кількості 13 робочих місць.

Працівники КІЦ, завідувач цієї навчальної лабораторії Олександр Павленко, гарант освітньо-професійної програми «Будівництво та цивільна інженерія» Тарас Сасовський здійснили пошук підприємства, яке займається реалізацією комп’ютерної техніки, такої що була у використанні. За їх пропозиціями разом з завідувачем відділення програмування Іриною Якимчук підібрано системні блоки, монітори, клавіатури+мишка у кількості 13 шт. на загальну суму близько 50 000 грн. Усю придбану техніку встановлено і підготовлено до експлуатації.

Тепер комп'ютерно-інформаційний центр ВСП «РФК НУБіП України» налічує 294 комп'ютери.

Олександр Павленко, завідувач навчальної лабораторії «Інформаційних технологій в будівництві»