І дорослі, і малята – чекають на Миколая свято!

Відділення програмування Благодійність

18 грудня 2020

Майже цілий рік усі ми –  дорослі й діти, з нетерпінням очікуємо на зимові свята: День Св. Миколая, Новий рік, Різдво. З особливим нетерпінням діти чекають 19 грудня, оскільки Свято Миколая пов’язане з подарунками та гарним настроєм…

Не зважаючи на карантин,вихованці Клеванської школи-інтернат для дітей з вадами зору писали листи до Святого Миколая: вони вірять, що за їхню слухняність та працьовитість Святий Миколай обов’язково принесе їм  подарунки та «миколайчики».

Тож відділенням програмування була проведена акція «Лист до Святого Миколая», під час якої було зібрано кошти на подарунки для вихованців школи-інтернат. Крім цього, викладачі, студенти коледжу принесли іграшки, канцелярію, книги, одяг, які також було передано особисто дітям.

18 грудня 2020 р. настав той день, коли Миколай з подарунками завітав до вихованців Клеванської школи-інтернат для дітей з вадами зору.

Подарунки вручили студенти  відділення програмування спеціальності 121 – інженерія програмного забезпечення:

  1. Кочубей Віталій, 6-ІПБ
  2. Крикливий Богдан, 6-ІПБ
  3. Словінська Ірина, 31-ІП група

на чолі з викладачем програмування та інформаційних дисциплін Куделею О. О.

В цей святковий час у кожного з нас є можливість стати справжнім Чарівником!

Дякуємо студентам та викладачам коледжу, які виявили бажання побути Святими Миколаями для діток з нелегкими долями,  для яких ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ не просто свято, а віра в те, що їх бажання здійсненні.

Оксана Куделя