Нові підручники Міністерства освіти і науки України

Бібліотечно-інформаційний центр Нові надходження БІЦ

26 листопада 2020

Для інформаційного забезпечення освітнього процесу бібліотечно-інформаційний центр отримав нові видання. Запрошуємо викладачів та здобувачів освіти, які вивчають електротехніку, отримати підручники.

Електротехніка та основи електроніки : підручник для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти / А. М. Гуржій, С. К. Мещанінов, А. Т.  Нельга, В. М. Співак. - Київ : Літера ЛТД, 2020. - 288 с

        

Підручник рекомендований Міністерством освіти і науки України. Наказ від 26.05.2020 № 697. 

Мета підручника - надання теоретичних знань з електротехніки та основ електроніки для подальшого практичного професійного їх використання здобувачами освіти у процесі ремонту й обслуговування електроустаткування різного призначення. Підручник також буде корисним для здобувачів освіти споріднених професій. Підручник навчить розуміти і компетентно використовувати досліджувані в електротехніці фізичні основи електричних і електромагнітних явищ, методи розрахунку електричних ланцюгів для аналізу різних електричних пристроїв і схем електротехніки та електроніки, у яких використовуються лінійні та нелінійні компоненти. Є методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт.

 

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ