Екскурсія студентів економічного відділення спеціальності 071 – Облік і оподаткування до ТОВ «АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ «АКТИВ ПЛЮС»

Економічне відділення Рада роботодавців ЕВ

10 жовтня 2020

09.10.2020 року студенти економічного відділення разом з викладачами: завідувачкою відділення Мартиновою І.М., к.е.н., доц. Гнатюк А.А. та к.е.н. Немкович О.Б. провели екскурсію до ТОВ «АУДИТОРСЬКА КОМПАНІЯ «АКТИВ ПЛЮС».

В офісі аудиторської компанії, директор Матвійчук Л.О. розповіла відвідувачам, з чого починалось становлення компанії, про історію її розвитку та діяльність. Під час екскурсії Людмила Олександрівна розповіла, як отримати кваліфікаційний атестат аудитора, які існують вимоги до претендента на дану посаду. Також студенти дізналися багато цікавого про професію аудитора, яка вважається однією з найскладніших, з дуже високим рівнем відповідальності та ціною помилки.

Своїми враженнями про роботу в аудиторській компанії поділилась випускниця 2020 року нашого закладу Ковальчук Марія, яка зазначила які компетентності потрібно набути під час навчання в коледжі щоб стати хорошим фахівцем.

В кінці екскурсії директор компанії зазначила на можливість подальшого працевлаштування майбутніх фахівців у аудиторській компанії за результатами практики.

 

Алла Гнатюк к.е.н., доцент, викладач економічних дисциплін