Штучний інтелект очима програміста

Відділення програмування

08 вересня 2020

Щодня ми стикаємося з великою кількістю нової інформації одна з яких «штучний інтелект». Тому студентам відділення програмування було запропоновано розібратись, що ж це таке. 08.09.20 у рекреації другого поверху відбулася виставка-презентація тематичних колажів на тему «Штучний інтелект очима програміста». 

Так що ж це таке? Відповідь на це питання дали студентки третього та четвертого курсу відділення програмування.

Штучний інтелект - властивість інтелектуальних систем виконувати творчі функції, які традиційно вважаються прерогативою людини; наука і технологія створення інтелектуальних машин, особливо інтелектуальних комп'ютерних програм. ШІ пов'язаний з подібною задачею використання комп'ютерів для розуміння людського інтелекту, але не обов'язково обмежується біологічно правдоподібними методами.

На сьогоднішній день штучний інтелект застосовують практично в кожній сфері діяльності, зокрема: у військовій справі, медицині, економіці, промисловості, транспорті, культурі.

А питання чи зможе штучний інтелект витіснити людство стало найактуальнішим. На цю тему було показано цікаве відео «Страх перед ШІ»

Теслюк О. В., студентка