Нові надходження для спеціальності «Інженерія програмного забезпечення»

Відділення програмування Бібліотечно-інформаційний центр Нові надходження БІЦ

01 квітня 2020

Бібліотечно-інформаційний центр інформує про нові навчальні видання для викладачів і здобувачів освіти відділення програмування.

 Лісовська Ю. П. Кібербезпека: ризики та заходи : навч. посібник / Ю. П. Лісовська. - Київ : Вид. дім "Кондор", 2019. - 272 с

У навчальному посібнику розкрито кібербезпеку як інноваційну систему віртуальності сучасного інформаційного простору. Показано правову ентропію як кібербезпекове явище якісно нового семантичного стану особи, держави та суспільства в процесі їх самовизначення. Акцентовано, що кібербезпекове управління інвестиційним ризиком є якісним забезпеченням антикорупційної інфраструктури України та країн світу. При цьому автор передбачає нову загрозу – аерокосмічний тероризм. В результаті цього, мають бути створені якісно нові наносупутники. Міждисциплінарний посібник розраховано на науковців, студентів, курсантів, викладачів, а також співробітників спецслужб.

 

 

Шпортько О. В. Розробка баз даних в СУБД Microsoft Access : практикум / О. В. Шпортько, Л. В. Шпортько. - Київ : Вид. дім "Кондор", 2018. - 184 с

Практикум містить впорядкований набір інструкційних карт з завданнями і вказівками до виконання лабораторних робіт та самостійного опрацювання матеріалу кожної теми. Основна увага приділяється вивченню засобів СУБД MS Access для розробки цілісних інформаційно-пошукових систем на прикладі ІС обробки БД гуртового складу. Призначений для студентів, учнів, викладачів та всіх, хто прагне оволодіти можливостями та засобами СУБД MS Access для ефективного створення ІС обробки систематизованих даних.

 

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ