Зв'язок в виробництвом

Економічне відділення Рада роботодавців ЕВ

20 лютого 2020

В рамках  виконання освітньої програми навчання та формування загальних та фахових компетентностей, групи бакалаврів 4-ОБ, підприємців 21-П,  разом з викладачами Балдич Л.В., Мартиновою І.М., Обарчук Е.В.  відвідали  провідну міжнародну компанію «МЕTROCash&Carry Україна».

Здобувачі освіти  ознайомилися змеханізмом функціонування системи, основними показниками  товарообігу Рівненської компанії та масштабами  цього бренду в світовій економіці. METRO – провідна міжнародна компанія, що спеціалізується на оптовій торгівлі у сфері продуктового рітейлу. Компанія представлена у 25 країнах, з головним офісом у м. Дюссельдорф, Німеччина.

Головний спеціаліст по комунікаційним зв’язкам розповіла студентам історію виникнення та розвитку компанії, про головні принципи роботи торгової компанії, продемонструвала порядок розміщення товарів та застосування маркетингових прийомів у ціноутворенні.

Результатами проведеного заняття є набуття досвіду роботи по управлінню підприємством, усвідомлення закономірностей розвитку сучасної ринкової економіки, висвітлення основних макроекономічних показників та індикаторів макроекономічного розвитку.

 

Еліна Обарчук, викладач економічних дисциплін