Збори економічного відділення

Економічне відділення

19 лютого 2020

19 лютого 2019 року відбулися збори економічного відділення. На зборах були присутні студенти спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік та оподаткування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та викладачі.

Завідувач відділення Мартинова І.М. проаналізувала результати зимової сесії 2019-2020 року, підвела підсумки успішності студентів. Було відзначено, що для випускників коледжу є можливість отримати зі спеціальності 071 Облік та оподаткування освітній ступіть «Бакалавр» (на даний час на бакалавраті навчається 53 студенти).

 Куратори навчальних груп разом зі старостами звітували про успішність та відвідування занять студентами групи, висловлювали свої пропозиції щодо покращення освітнього процесу на відділенні. За результатами першого семестрового контролю найвища успішність серед груп економічного відділення в 31-О групі (куратор Чернега І.Г.), найнижча - в 22-О (куратор Обарчук Е.В.). 

Студенти других курсів були ознайомлені з переліком дисциплін для здачі ДПА у формі ЗНО у 2020 році, а для  студентів третіх курсів завідувач економічного відділення Мартинова І. М. особливу увагу звернула на необхідності підготовки до незалежного оцінювання знань студентів шляхом дистанційного тестування.

На зборах з лекцією «Про здоровий спосіб життя» виступив Сільковський О.М – лікар медицини невідкладних станів обласного центру екстреної медичної допомоги, лікар анестезіолог вищої категорії міської дитячої лікарні.

 З метою мотивації студентів до навчання доброю традицією на відділенні став перегляд  фільмів про успішних людей. Член студентської ради відділення, студент 4-ОБ групи Борисов Назарій продемонстрував фільм «Мотивація, що змінює життя», в якому розповідається про Роберта Кийосакі – бізнесмена, інвестора та письменника, що змінив погляди на життя багатьох людей з усього світу. Однією із формул його успіху став принцип «якщо Ви вважаєте, що навчання коштує дорого, спробуйте довідатися, скільки коштує неуцтво».

Завідувач відділенням Мартинова І.М. та голова циклової комісії економічних дисциплін Олійник Г.А. подякували студентам, які беруть участь у активному житті економічного відділення.

Марина Крук, студентка 4-ОБ групи,

голова студентської ради економічного відділення