Вже стало традицією економічного відділення проводити Кулінарні Арт-класи. 13 листопада 2019 року був проведений відкритий виховний захід IV Арт-клас «Родичі гарбузові», присвячений МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ БУХГАЛТЕРА та ДНЮ СТУДЕНТА.
Мета заходу розвивати творчі здібності, комунікативну компетентність, особистісну та міжособистісну чуттєвість, самосвідомість, виховувати почуття колективізму, дружби, товаришування, взаєморозуміння і взаємоповаги.
З давніх часів на Україні ГАРБУЗ посідає чільне місце. Його використовують як кормову культуру та продукт харчування.
Присутні ознайомились з історією походження гарбуза, з цікавими фактами про гарбуз, з традиціями його використання і корисними властивостями.
Самою смачною частиною заходу було представлення та дегустація страв з гарбуза та його родичів, які приготували господині економічного відділення.
Організатори заходу: завідувач економічного відділення Мартинова Ірина Миколаївна, куратор Матвійчук Любов Анатоліївна, студенти 32-О групи, студенти економічного відділення. Художній керівник: Бондарчук Ірина Павлівна.
Л.А. Матвійчук,
викладач економічних дисциплін