Зв’язки з виробництвом

Економічне відділення Рада роботодавців ЕВ

22 жовтня 2019

Тиждень економічних дисциплін розпочався із зустрічі з фахівцями, які працюють на виробництві. Викладачами відділення Обарчук Е.В., Мартиновой  І.М. для спілкування із студентами економічних спеціальностей, а саме бакалаврами 4-0Б, 5-ОБ, та цьогорічними  випускниками груп 31-0, 32-0 були запрошені директор ТОВ «Мирогощанське» Пшеюк І.Л. та  провідний фахівець відділу комплексного продажу ТОВ «Епіцентр К»  Вакольчук О.С.

Керівник аграрного підприємства  Пшеюк І.Л. розповів  про сучасні вимоги до фахівців, яких потребує виробнича сфера.  Також поділився своїм поглядом на сьогоденні проблеми селян та розкрив свою точку зору на питання  продажу землі.

Вакольчук Оксана - це випускниця  нашого коледжу 2015р, за цей час встигла отримати  ступеневу вищу освіту та зробити кар’єру  в торгівельному  комплексі. Вона розповіла про свої надбання , захоплення, поділилась досвідом  в галузі комерційної діяльності.

Зустріч пройшла на високому емоційному рівні, студенти активно дізнавалися  про рівень доходів на виробництві, домовлялися про місця походження виробничих практик, а згодом і можливість отримання робочих місць.

 

                            Е.В. Обарчук, викладач