Як досягти успіху

Юридичне відділення

10 жовтня 2019

10 жовтня 2019 р. для студентів 21-Ю, 31-Ю, 41-Ю груп юридичного відділення було проведено відкриту виховну годину «Як досягти успіху?».

Організували захід викладачі соціальних дисциплін Купчишина Т. В., Навозняк Л. М., Лук’янчук С. В.

Мета заходу: визначити поняття успіху, риси характеру та якості успішної людини; сприяти розвитку чітких життєвих орієнтирів; дати можливість зрозуміти, що успіх кожної людини залежить від власних зусиль, приходить лише до того, хто його прагне.

 Успіх і шляхи його досягнення – одна з досить популярних тем сьогодення. Хто з нас не мріяв з дитинства досягти вершин у житті, стати  успішною людиною? Кожен хоче чогось досягти у житті, щоб мати можливість пишатися собою. Чому ж од­ним це вдається, а іншим ні? Адже людина має реальні мож­ливості керувати власним жит­тям і розвитком, розвивати власне «Я», досягти відчуття впев­неності й надійності. Життєва мета кожної людини спрямована на досягнення добра, щастя, успіху.

У багатьох успішних людей, що реалізують свої цілі і свій потенціал, можна виділити загальні риси, які відрізняють їх від інших. Чим же успішна людина відрізняється від неуспішної? Що таке успіх насправді? Як досягти успіху? Від чого варто відмовитися на шляху до успіху? Ці та інші питання стали предметом обговорення на виховній годині.

Цікаві виступи і презентації підготували Хильчук Марина, Пилипюк Юлія, Доманська Вікторія (41-Ю група), Лупак Віталій, Гуменюк Олександра, Войтюк Катерина, Качан Оксана (31-Ю).

 Стати успішним чи ні – залежить тільки від кожного з нас. Успіх приходить лише до того, хто його прагне, хто вміє максимально викори­стати все найкраще із власних внутрішніх ресурсів. Не варто чекати, що хтось відкриє вас, відкривайте себе самі, скажіть собі: «Я хочу, я можу, я зроб­лю». Щастя й успіх у ваших руках!

 

Тетяна Купчишина, Людмила Навозняк, Світлана Лук’янчук,

викладачі