Екскурсія в страхову компанію “Eulife group”

Економічне відділення Рада роботодавців ЕВ

18 вересня 2019

В рамках студентського марафону, який  в цьому році проходить під девізом «ЗРОБИ КРОК У МАЙБУТНЄ», 17 вересня 2019 року студенти економічного відділення активні студенти 31-П, 31-Ф, 4-ОБ  та 5- ОБ груп ОР Бакалавр разом з кураторами Мартиновою Іриною Миколаївною та Олійник Ганною Анатоліївною, відвідали компанію “Eulifegroup”.

ТОВ «Eulifegroup» -- компанія, яка є незалежним посередником у сфері страхування та фінансового планування.

Компанія «Eulifegroup» спеціалізується на консультуванні в області накопичувального страхування життя з можливістю отримання додаткової пенсії, а також пропонує програми ризикового страхування (КАСКО, ОСАГО, медичне страхування, страхування майна та інші види).

З моменту заснування і по сьогоднішній день компанія «Eulifegroup» займає лідируючу позицію на ринку страхових посередників України.

ЇЇ партнерами є найбільші страхові компанії України:

  • «TAS Life»
  • «ПЗУ Україна» і «ПЗУ Україна страхування життя»
  • «КД Життя Україна».

Найкращим партнером є PZU Україна.

Страхова Група PZU об’єднує понад 600 страхових відділень Польщі, Литви та України, понад 16 тис. співробітників та понад 200 видів страхових продуктів. Група PZU є однією з найстаріших і найбільших страхових груп в Польщі з погляду премій, відповідно до PFSA, з широким спектром страхових і фінансових продуктів. Бренд PZU є одним з найбільш знаних брендів у Польщі, за даними обстеження, проведеного GFK Polonia (незалежний науково-дослідний інститут ринку) в 2017 році, яке показало, що спонтанна впізнаваність бренду склала 87,5%.

Висловлюємо щиру подяку, за цікаво проведену презентацію директору з інтеграції бізнес-процесів страхової компанії «Eulifegroup» Оксані Ярославівні Омельчук.

 

Куратори Мартинова Ірина Миколаївна,

Олійник Ганна Анатоліївна

 та студент 4-ОБ групи Борисов Назарій