Випускники-будівельники обирають бакалаврат коледжу

Технічне відділення Рада роботодавців ТВ

26 червня 2019

Завершуються захисти дипломних робіт здобувачами освіти спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія". Попереду вибір майбутнього шляху по життю: навчатися чи працювати? Вирішити цю проблему намагаються викладачі циклової комісії будівельних дисциплін та стейкхолдери ОПП "Будівництво та цивільна інженерія" за першим (бакалаврським) рівнем.

На публічні захисти запрошено головного інженера Управління капітального будівництва Рівненського міськвиконкому Матвійчука Анатолія Олександровича. Він як голова екзаменаційної комісії вище вказаної спеціальності уважно слухав доповідачів і задавав запитання, які стосуються практичної сторони будівельної справи. Влучні питання дозволили студентам під час підведення підсумків захисту дипломних робіт також запитати  Анатолія Олександровича про його розвиток як фахівця. 65 випускників прислухалися до порад стейкхолдера - більша половина випускників хочуть довірити свою долю рідному коледжу та залишитися здобувати ступінь бакалавра у ВСП "Рівненський коледж НУБіП України".

Теми, які були представлені до захисту,:

  • Торговий комплекс з адміністративно-побутовими приміщеннями
  • Індивідуальний двоповерховий  житловий будинок
  • 5-ти поверховий багатоквартирний житловий будинок
  • Житловий будинок з мансардою та гаражем на 2 автомобіля
  • Будівництво кафе в зоні відпочинку
  • Будинок житловий дев’ятиповерховий
  • Будівництво музичної школи та інші,

вказують на те, що "молодшому спеціалісту" ще потрібно вчитися, щоб бути висококваліфікованим фахівцем "Будівництва та цивільної інженерії". Тому чекаємо випускників з 01.07.2019 р. у приймальній комісії. 

Тарас Сасовський, викладач будівельних дисциплін