«Натуральні продукти – основа якості харчування»: ділова зустріч

Економічне відділення Бібліотечно-інформаційний центр

19 лютого 2019

Майбутні фахівці, здобувачі освіти 21-П та 31-П груп, які навчаються за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», під керівництвом завідувачки економічного відділення Мартинової І. М., методиста Балдич Л. В. спільно із завідувачкою бібліотечно-інформаційного центру Бурячинською Л. В. провели інформативну та корисну, а також цікаву та «смачну» ділову зустріч на запрошення Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.

У «Світлиці» РОУНБ провідний бібліотекар Гірак Р. О. організувала зустріч з представниками ТОВ ВТП «Агропереробка» Рівненського району Рівненської області. Це підприємство – відомий український виробник натуральної харчової продукції, який успішно працює на ринку уже понад 25 років. Вся молочна продукція виготовляється на підприємстві виключно із молока, без жодних шкідливих домішок. Як переконує генеральна директорка Рудомська О. Ю., цього принципу «Агропереробка» має намір дотримуватись і в майбутньому. Учасники ділової зустрічі - технолог підприємства Малиновська О. В., менеджер з логістики Магурян Н. В. - не тільки поділились корисними для споживачів порадами, як зорієнтуватись на ринку продовольчих товарів, де знайти натуральні та корисні для здоров’я харчові продукти, а навіть організували дегустацію новинок натуральної продукції ТОВ ВТП «Агропереробка». Мультимедійні презентації доповнили інформацію про технологію виробництва натуральної молочної і плодоовочевої продукції.

На завершення представники підприємства відповіли на запитання молоді та пообіцяли організувати екскурсію майбутнім фахівцям, здобувачам освіти коледжу на виробництво. Дякуємо організаторам та учасникам ділової зустрічі.

          Людмила Бурячинська, завідувачка БІЦ