Наші студенти серед найкращих спортсменів

Спорт

28 грудня 2018

На урочистій церемонії «Герої спортивного року», що відбулася 25 грудня 2018 року, нагородили  кращих спортсменів Рівненщини, тренерів, команди, фахівців у спортивній галузі.

«Найкращою спортсменкою року» визнано Наталію Прищепу (випускницюнашогоколеджу) – дворазову чемпіонку Європи з бігу на 800 метрів.

 «Кращим спортсменом Рівненської області» в номінації «Спортивна гордість 2018 року»нагороджено СамедоваХабіба, студента 12-Ю групи, срібного призера чемпіонату світу серед кадетів з кікбоксингу WAKO 2018 року.

«Кращою спортсменкою Рівненської області»в номінації «Спортивна гордість 2018 року» нагороджено Залізко Ірину (студентку 42-З групи), майстра спорту України з боротьби сумо, срібну та бронзову призерку чемпіонату Європи серед молоді 2018 року.

У номінації «Чесна гра» перемогу отримала Наталія Прищепа – дворазова чемпіонка Європи з бігу на 800 метрів. Весь світ побачив благородний вчинок Наталії після фінішу у півфіналі чемпіонату Європи з легкої атлетики, коли вона повернулася і допомогла піднятися спортсменці-суперниці з Бельгії.

Вітаємо всіх з успішним спортивним роком. Бажаємо чемпіонського здоров’я на весь 2019 рік!

Дячук В.П., керівник фізичного виховання