Педагогічна рада ВСП «РК НУБіП України»

Коледж

27 грудня 2018

27 грудня  2018 року відбулося чергове засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів та природокористування України».

Після затвердження порядку денного та регламенту роботи директор коледжу, заслужений працівник освіти України Корсун Я. П., поінформував членів педагогічної ради про діяльність колективу коледжу за період з 17.10.2018 по 27.12.2018. Третє питання порядку денного, що його розглянули на засіданні педагогічної ради, стало питання результатів моніторингу якості викладання дисциплін, з яких буде проводитись державна підсумкова атестація у формі ЗНО. З доповіддю про це  виступила Тригубець Л.Р., голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін та Маляр О.П., голова циклової комісії гуманітарних дисциплін. Співдоповідач Гуменюк В.Д., завідувач відділення загальноосвітньої підготовки, відповідальний за ЗНО, звернув увагу присутніх на особливості проведення ДПА у формі ЗНО у 2019 році з української мови та літератури, історії України.  Члени педагогічної ради заслухали звіт завідувача бібліотечно-інформаційного центру Бурячинської Л.В. Черначук-Семенишина О.В., головний  бухгалтер, проаналізувала перспективи фінансування закладів вищої освіти та коледжу.

Наступні питання, що їх розглянули на засіданні педагогічної ради, були присвячені  участі у науково-практичному семінарі з питань пожежної безпеки на об’єктах НУБіП України «Пожежна безпека по-українськи» (доповідав Кушнірук О.М., інженер з охорони праці), встановленню ліміту стипендіатів на другий семестр 2018-2019 навчального року (доповідав Талімончук О.Г., заступник директора з виховної роботи).

 

Педагогічна рада відкритим голосуванням ухвалила наступні рішення:

  1. Повідомити у письмовій формі батьків студентів, які показали низькі результати контрольних зрізів з української мови, математики та історії України. Відповідальні: завідувачі відділень, куратори навчальних груп. Термін виконання: до 15.01.2019.
  2. Покращити індивідуальну роботу зі студентами, які мають низькі результати контрольних зрізів, проводити постійний контроль відвідування ними навчальних занять та консультацій з підготовки до ЗНО. Відповідальні: викладачі української мови, математики та історії України. Термін виконання: постійно.
  3. Залучити студентів до проходження пробних ЗНО з української мови, математики та історії України. Відповідальні: завідувачі відділень, викладачі української мови, математики та історії України. Термін виконання: до 01.02.2019.
  4. Організувати консультації з предметів, з яких студенти будуть здавати ЗНО, у канікулярний період. Відповідальні: завідувачі відділень, викладачі української мови, математики та історії України. Термін виконання: з 04.02.2019 до 08.02.2019.
  5. Продовжувати інформаційне наповнення сторінки бібліотечно-інформаційного центру на сайті коледжу та новий розділ «Електронна бібліотека». Відповідальні: Бурячинська Л. В., завідувач БІЦ, Присяжнюк О. В., адміністратор веб-ресурсу коледжу.

Термін виконання: впродовж року.

  1. З метою рекламування діяльності БІЦ в інформаційному просторі і підтримання позитивного ділового іміджу продовжувати ведення сторінки бібліотечно-інформаційного центру в соціальних мережах (Фейсбук). Відповідальна: Бурячинська Л. В., завідувач БІЦ.
  2. Забезпечити викладачам та здобувачам освіти доступ до інформаційних ресурсів мережі Інтернет та власних електронних баз даних у читальному залі БІЦ. Відповідальні: Бурячинська Л. В., завідувач БІЦ, бібліотекарі. Термін виконання: впродовж навчального року.
  3. З метою удосконалення інформаційного супроводу освітнього та виховного процесів у коледжі забезпечити придбання нових підручників та навчальних посібників.

Відповідальна: Бурячинська Л. В., завідувач БІЦ. Термін виконання: впродовж року.

  1. Проводити опрацювання нових надходжень книг та періодичних фахових видань для електронного каталогу; продовжувати участь у роботі регіональної корпорації користувачів ІРБІС для створення електронного каталогу періодичних видань Рівненської області. Відповідальні: Бурячинська Л. В., завідувач БІЦ, бібліотекарі. Термін виконання: впродовж року.
  2. Передплатити періодичні фахові видання для усіх спеціальностей коледжу та надати інформацію про періодичні видання на сайті коледжу (сторінці БІЦ). Відповідальна: Андрійчук С. В., провідний бібліотекар. Термін виконання: до 1 червня 2019 року.
  3. Проводити якісне бібліотечно-інформаційне обслуговування та масові заходи з використанням новітніх технологій. Відповідальні: Бурячинська Л. В. , завідувач БІЦ, бібліотекарі. Термін виконання: впродовж року.
  4. Взяти до уваги соціальні стандарти, з якими працюватиме коледж у 2019 році відповідно до Закону України «Про державний бюджет України на 2019 рік» та використовувати в роботі. Відповідальна: Черначук-Семенишина О.В., головний бухгалтер. Термін виконання: впродовж 2019 року.
  5. Привести у відповідність посадові оклади працівників коледжу до Єдиної тарифної сітки на 2019 рік, взявши за основу перший тарифний розряд на рівні прожиткового мінімуму для працездатних осіб на 01 січня 2019 року. Відповідальні: Черначук-Семенишина О.В., головний бухгалтер, Кучерук О. М., бухгалтер. Термін виконання: січень 2019 року.
  6. Розробити та використовувати в роботі тимчасовий штатний розпис на січень-березень 2019 року та тарифікаційні списки відповідно до посадових окладів, встановлених на 01.01.2019 рік. Відповідальні: Черначук-Семенишина О.В., головний бухгалтер, Кучерук О. М., бухгалтер. Термін виконання: січень 2019 року.
  7. Здійснювати фінансування коледжу в межах тимчасового кошторису видатків за загальним та спеціальним фондом. Відповідальна: Черначук-Семенишина О. В., головний бухгалтер. Термін виконання: січень - березень 2019 року.
  8. 16. Розмістити з 15 січня 2019 року 1,5 млн гривень на депозитний рахунок. Відповідальна: Черначук-Семенишина О. В., головний бухгалтер. Термін виконання: до 01.07.2019.
  9. 17. Встановити систему оповіщення при надзвичайних ситуаціях в гуртожитках № 1 та № 2. . Відповідальний: Ковальчук С. В., заступник директора з АГР. Термін виконання: до 01 лютого 2019 року.
  10. Провести навчання із заходів безпеки при надзвичайних ситуаціях мешканців гуртожитків № 1 та № 2. Відповідальний: Ковальчук С. В., заступник директора з АГР, Кушнірук О. М., інженер з охорони праці. Термін виконання: до 01 квітня 2019 року.
  11. Затвердити ліміт стипендіатів з призначення академічних стипендій у розмірі 45% від усіх студентів денної форми навчання, які навчаються за державним замовленням.
  12. Розробити план заходів за результатами участі у науково-практичному семінарі з питань пожежної безпеки на на об’єктах НУБіП України «Пожежна безпека по-українськи». Відповідальний: Ковальчук С. В., заступник директора з АГР, Кушнірук О. М., інженер з охорони праці. Термін виконання: до 15 січня 2019 року.

 

                                                                                 Оксана Маляр, секретар педагогічної ради