Вшановуємо аграріїв, вітаємо студентів

Коледж

14 листопада 2018

В неділю, 18 листопада, Україна вшановуватиме людей, які своєю невтомною працею забезпечують добробут і продовольчу безпеку нашої держави. Це свято мудрих, дбайливих, справжніх господарів землі.  І кожен із нас повинен пам’ятати, що поки живе і працює село, житиме і зростатиме наша держава.  День працівників сільського господарства – це, по суті, професійне свято кожного із нас – адже наш коледж входить у структуру найпотужнішого в Україні аграрного університету. Та й історія нашого навчального закладу розпочиналася саме як закладу аграрної освіти.

В суботу, 17 листопада, своє свято відзначатиме сама весела, сама творча, сама винахідлива частина людства – студенти. І до Міжнародного дня студента усі ми маємо безпосереднє відношення - адже кожен з нас або був, або на даний час є студентом.

Традиційно з нагоди цих свят у коледжі відбулися урочистості і концерт. Викладачі та студенти були нагороджені преміями, грамотами і подяками за високий професіоналізм, особистий внесок у досягнення коледжем вагомих результатів на ринку освітніх послуг, активну участь у громадському житті.

Концертна програма стала своєрідним бенефісом молодих зірочок, які засвітилися на небосхилі коледжу під час проведення конкурсної програми «Ми заявляємо про себе». Різнопланові концертні номери, висока виконавська майстерність, креативність – все це змогли оцінити глядачі.

Дякуємо нашим аграріям, які своєю невтомною працею забезпечують високі врожаї, зростання поголів’я худоби, збільшення виробництва сільськогосподарської продукції, підготовку кадрів для аграрного сектору економіки. Нехай ваша відповідальна і самовіддана праця і надалі служить на користь держави, на благо України.

Вітаємо наших розумних, талановитих, кмітливих, винахідливих студентів із Міжнародним днем студентів. Нехай роки, проведені у стінах нашого коледжу, будуть яскравими, неповторними, багатими на позитивні емоції та приємні спогади.

Ми вас любимо, тому що ви у нас - найкращі!!!

 

Талімончук О.Г., заступник директора з виховної роботи