19 жовтня 2018 року відбувся відкритий захід «Всесвітній день продовольства», який підготували студенти економічного відділення спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Метою заходу є підвищення рівня обізнаності молоді стосовно світової продовольчої проблеми і виявлення солідарності в боротьбі з голодом та бідністю.
Всесвітній день продовольства (World Food Day) проголошений в 1979 році Конференцією Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (ФАО). Відзначається в день заснування ФАО в 1945 році – 16 жовтня.
У Всесвітній день продовольства в усьому світі проводять різні доброчинні акції, які мають велике значення для покращення важкого становища країн третього світу. Всесвітній день продовольства дає привід задуматися над тим, що зроблено, і що ще належить зробити для вирішення глобального завдання – позбавити людство від голоду.
З доповідями виступили студенти 21-П групи Богданець Северин, Піддубна Іванна, і 31-П групи Крук Марина. Було продемонстровано виступ генерального директора FAO Жозе Граціано да Сільва англійською мовою, який проголосив завданням організації – зведення до нуля кількості людей, що голодують на планеті, до 2030 року. Захід підготували викладач комерційного товарознавства Мартинова І. М. і викладач англійської мови за професійним спрямуванням Лисяк О. М.
Також 19 жовтня студенти 21-П групи з куратором Конончук О. М, та 31-П групи з куратором Лисяк О. М., за ініціативи Балдич Л. В., методиста коледжу, відвідали виставку, яка проводилася у рамках Міжнародного аграрного форуму «AGRORIVNE 2018», на якій було представлено продукцію провідних підприємств Рівненщини ТМ «Щедрик», ПАТ «Поліссяхліб», ТМ «Радимо».
Марина Крук, студентка 31-П групи