Відкриття спортивного комплексу ВСП «РК НУБіП України»

Спорт

14 вересня 2018

14 вересня 2018 року у коледжі було проведено урочисте відкриття спортивного комплексу, який складається із двох майданчиків, у тому числі футбольне поле із штучним покриттям, та гімнастичної площадки.

Даний комплекс є одним із кращих у області і споруджений він з ініціативи директора коледжу, заслуженого працівника освіти України Корсуна Ярослава Петровича. Фінансування будівництва і придбання штучного покриття здійснено за рахунок коледжу. Але фінансові витрати цілком оправдані, адже студенти коледжу зможуть тут постійно  займатися  спортом і зміцнювати своє здоров'я.

У вітальному слові Ярослав Петрович відзначив, що розвитку фізичної культури і спорту у коледжі постійно приділяється значна увагу. Тому не випадково спортсмени коледжу у своєму активі мають чимало перемог на змаганнях різного рівня - обласних, республіканських, міжнародних. У 2009 і 2017 роках  вони ставали переможцями Всеукраїнської спартакіади серед аграрних навчальних закладів, неодноразово ставали її призерами і за результатами виступів впродовж 2005-2018 років займають третє місце серед аграрних навчальних закладів України  І-ІІ рівнів акредитації. Дві випускниці, Кощей Людмила і Прищепа Наталія, представляли Україну на Олімпійських іграх – відповідно, у Атланті у 1996 році і в Ріо-де-Женейро у 2016 році. 10 серпня 2018 року, на чемпіонаті Європи з легкої атлетики у Берліні, Прищепа Наталія довела, що вона найшвидша в Європі на дистанції 800 метрів. Вдруге поспіль вона стала чемпіонкою Європи!!!.

Привітали колектив коледжу із такою важливою подією гості урочистостей -

Костенко Микола Петрович, завідувач кафедри фізичного виховання НУБіП України, майстер спорту міжнародного класу, головний тренер збірної України з міні футболу; Ліпський Віталій Володимирович, начальник управління молоді і спорту Рівненської облдержадміністрації; Соляр Анатолій Володимирович, голова Рівненської обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

 За вагомі спортивні досягнення, наказом директора коледжу,  нагороджено преміями викладачів та кращих спортсменів коледжу:

  1. Віннічука Віталія Михайловича, керівника спортивної секції, який розпочав свій п’ятдесят четвертий навчальний рік у коледжі, маючи лише один запис у трудовій книжці про місце роботи.
  2. Залізко Ірину, 42-З група, мс по боротьбі сумо, кмс по вільній боротьбі, призера чемпіонату Європи з боротьби сумо;
  3. Кравчука Богдана, 31-Ф група, кмс з велоспорту;
  4. Назарчук Ілону, 41-Д група, кмс з боротьби самбо, призера чемпіонату України;
  5. Полюлюка Богдана, 41-З група, кмс з велоспорту;
  6. Приварську Олександру, 41-Ю група, мс з художньої гімнастики;
  7. Собчука Владислава, 31-Ю група, кмс з таеквон-до, чемпіона України;
  8. Шалуху Вадима, 31-П група, кмс з велоспорту.

Право перерізати символічну стрічку  і виконати перший удар по футбольному мячу  було надано шановним гостям - Костенку Миколі Петровичу і Соляру Анатолію Володимировичу.

Свою красу, граціозність, натхнення, майстерність під час показових виступів продемонстрували кращі спортсмени коледжу.

По завершенню урочистого відкриття відбувся перший футбольний матч на новому майданчику, у якому команда ВСП «РК НУБіП України» здобула перемогу над командою Рівненського коледжу технологій та дизайну з рахунком 3:2.

Нових успіхів, нових перемог колективу коледжу!

В.П. Дячук,  керівник фізичного виховання