НУБіП розкриває інтелект студентської молоді Рівненського коледжу НУБіП України

Коледж

09 червня 2018

 

9 червня 2018 року в рамках проведення семінару-наради директорів відокремлених підрозділів НУБіП у наш коледж завітали поважні гості з рідного університету. Проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович і начальник відділу дистанційної освіти та заочного навчання Єресько Олег Вікторович, як справжні педагоги, розпочали свою роботу зустріччю зі студентами коледжу.

Студентам було розкрито перспективи продовження навчання в провідному університеті України та Європи, який вже сьогодні обрав лінію боротьби не стільки за кількісні, стільки за якісні показники освіти та, власне, абітурієнта.

З метою зацікавлення кращих студентів коледжу в опануванні новими знаннями, гостями було запропоновано цікавий тест на визначення та активізацію інтелектуальних здібностей людського розуму, що складався з 40 питань різного рівня складності. На виконання тесту було відведено 30 хвилин, під час яких студенти мали можливість не лише розв’язувати завдання, а і поспілкуватися в неформальній атмосфері з представниками інтелектуальної еліти нашої держави, керівництвом НУБіП України.

Після проходження тесту більшість студентів отримали гарну нагоду оцінити свій рівень та визначити напрямки, які потребують вдосконалення і почати працювати над собою ще до вступу в бакалаврат.

Хто не встиг потрапити на сьогоднішню зустріч, може почати «мозковий штурм» з першого завдання тесту – що зайве в цьому ряду: NIR, MNE, CPR, ARM, CPT?

Успіху у розв’язку!

Ірина Якимчук, Вадим Люльчик, завідувачі відділень