Екскурсія на виробництво - ТОВ "ОДЕК"

Коледж

09 червня 2018

Після пленарних засідань о 17.00 керівники відвідали ТОВ «ОДЕК» Україна (смт. Оржів, Рівненська обл.) та «Тунель кохання» (смт. Клевань, Рівненська обл.).

Розташоване у північно-західній частині України деревообробне підприємство “ОДЕК” є найбільшим виробником фанери в Україні та входить до двадцятки найбільших виробників березової фанери в Європі. Основним видом продукції підприємства є березова фанера, у тому числі ламінована, призначена як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання.

На підприємстві працює близько 1700 працівників. Річний обсяг виробництва становить 90 тис. кубічних метрів фанери, що відповідає 50% загального випуску фанери в Україні.

Завод оснащений високоякісним обладнанням провідних світових виробників у деревообробній промисловості: Raute, Steinemann, Holzma, Schwabedissen (Wamhoff), PlyTec, Kuper, Pagnoni Impianti, Weeke та інші.

Висока якість склеювання фанери “ОДЕК” доведена Інститутом перевірки матеріалів землі Бранденбург (“MPA Eberswalde Materialprüfanstalt Brandenburg GmbH”), Німеччина.

1881 рік – заснування у с.Оржів, Волинської губернії лісопильного виробництва «Товариство технічної розробки лісових виробів». Більше інформації на http://odek.eu/.