Авторський тренінг «Наполегливість - головний двигун продуктивності"

Юридичне відділення

30 травня 2018

 Громадська організація «Час – Дій» NGO "Action Time" започаткувала новий проект Cinema Coaching. Сінема Коучинг - це регулярний кінозахід націлений на саморозвиток. Мета даного заходу  - тренування особистісних та професійних якостей, розширення кругозору, отримання нових знайомств.

30 травня 2018 року в рамках даного проекту був проведений авторський тренінг Мілана Дворожняка "Наполегливість - головний двигун продуктивності". Участь у даному заході взяли студенти юридичного відділення: 43-Ю гр. – Кушнір Іванна, 31-Ю гр. - Дацюк Неля, Шевчук Катерина,  32-Ю гр. – Бурик Богдан;  22-Ю гр. – Підцерковний Андрій  за ініціативою викладачки юридичних дисциплін Матковської Ірини.

Мілан Дворожняк - один із кращих бізнес-тренерів України, консультант Business Systems (компанія ведучий оператор ринку послуг в області організаційної побудови та розвитку бізнесу).

 Студенти  мали  змогу дізнатись від кращого бізнес-тренера України, за плечима якого багаторічний досвід коучингу, про фактори, що не дають людям рухатись до своєї мети. Також студенти мали змогу переглянути авторський фільм «Засновник»", розповідь про життя  Рея Крока, людини, яка створила найвідомішу в світі мережу ресторанів швидкого обслуговування - McDonald`s.

Після перегляду студенти  висловили  власні думки, враження про фільм, взяли активну участь у дискусії на тему: "Історія успіху".

Авторський тренінг дав можливість студентам отримати інструменти для самореалізації та саморозвитку!

Посилання на інформацію  ГО «Час – Дій» NGO "Action Time".

 

Ірина Матковська, викладачка юридичних дисциплін