VI підсумкова студентська конференція

Відділення програмування

24 травня 2018

23 травня 2018 року пройшла VI підсумкова студентська конференція за результатами проходження переддипломної практики студентами IV курсу спеціальності 5.05010301 «Розробка програмного забезпечення».

У ході конференції перед студентами відділення виступити представники таких провідних ІТ-компаній міста як SELECTO, SoftServ та SpLynx. 

          

Познайомивши студентів  з  принципами  роботи компанії, представники фірм закликали познайомили студентів з основними тенденціями розвитку ІТ-бізнесу в Україні та визначив місце інформаційних технологій в українській економіці вцілому.

Після цього доповідали студенти IV курсу за  результатами проходження переддипломної практики. З доповідю на тему "Тестування та дослідна експлуатація програмного продукту" виступив Гребінніченко Євген (керівник Присяжнюк О.В.), в якій розглянув теоретичні та практичні аспекти тестування веб-сайту як заключного етапу розробки веб-сайту, що виконує важливу роль в процесі створення високоякісного проекту.

Загалом, усі учасники конференції отримали позитивні враження від участі: студенти набули нових знань, практичного досвіду та мотивацію працювати; викладачі – можливість поспілкуватися з практиками.

 

Олена Присяжнюк