Добро творити на Землі людині лиш дано

Технічне відділення

24 травня 2018

 

23 травня, згідно з планом проведення заходів з відзначення 100-річчя від дня народження  В.  Сухомлинського у 2018 році, для студентів 32-З групи технічного відділення, відбулася відкрита виховна година на тему «Добро творити на Землі людині лиш дано». Метою заходу стало визначення й окреслення суті категорій добра і зла. Формування чуйності, доброзичливості у студентів, засудження почуття заздрості й злості та бажання зростати добрими, справедливими і чуйними молодими людьми.

Куратор 32-З групи Кушнірук О.М. познайомив всіх присутніх із країною добра та милосердя Василя Сухомлинського. Студенти підготовили цікаві доповіді про життя та професійних шлях видатного педагога, презентували відеофільм «В. Сухомлинський у діалозі з сучасністю», читали авторські вірші на тему добра і зла та репрезентували свої міркування щодо добра та зла у світі.

Під час виховної години був проведений флеш-моб «Клубок добра». Студенти сплели павутинку добрих вчинків 32-З групи.

Адже, «Добро – поняття філософське. Не треба шукати спеціального приводу робити добро, воно повинно йти від серця. Добро робить людей сильними та щасливими. Добро вчить піклуватися про своїх ближніх. Милосердя й доброта – як два крила, на яких тримається людство. Пам'ятайте про це! «Повір у силу доброти, Добро завжди сильніше злого…».

В.О. Сухомлинський.

 

Неля Русіна,Голова ЦК землевпорядних дисциплін,

Олександр Кушнірук, куратор 32-З групи, викладач землевпорядних дисциплін