Відкрите заняття на економічному відділенні

Економічне відділення

03 травня 2018

03.05.2018 року відбулася відкрита лекція-конференція з дисципліни «Технологія виробництва сільськогосподарської продукції» викладача Корсуна Ярослава Петровича, Заслуженого працівника освіти України.

Студенти 21-О і 22-О груп підготували змістовні доповіді із мультимедійним супроводом з актуальних питань діяльності агропромислових як вітчизняних, так і зарубіжнихпідприємств.

На занятті були присутні: заступник директора з навчальної роботи Царук В.Ю., заступник директора з виробничої роботи Качановський О.І., завідувач економічним відділенням Мартинова І.М., методист коледжу Балдич Л.В. та голова циклової комісії економічних дисциплін Олійник Г.А.

Студенти були активні на занятті та доповнювали цікавою інформацією основних доповідачів. Слід відмітити високий рівень підготовки та представлення виступів студентів 21-О групи – Догадіна Вадима, Денисюк Юлії, 22-О – Андріюк Анни, Кошки Наталії, Лущевської Вікторії.

Активізація навчання відбулася за допомогою мультимедійного супроводу у зв’язку із використанням інформації про сучасний стан екології та виробництва.

Олійник Г.А., голова циклової комісії економічних дисциплін