«Знай свої права і обов’язки»: ділова зустріч

Відділення програмування Бібліотечно-інформаційний центр

25 квітня 2018

Студенти відділення програмування 21-П та 22-П груп разом з своїми кураторами Бойко Л. А., Юхимчук Ю. П. за завідувачем БІЦ Бурячинською Л. В. провели неймовірно насичену та інформативну зустріч з правозахисницею Шиліною Ельвірою та рівненськими патрульними поліцейськими. Зустріч відбулась в читальному залі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки на запрошення Бендюг В. Т.

Головний принцип, який відрізняє суспільство вільних людей від суспільства рабів, - принцип суверенітету особистості, або право на самого себе. Куди звертатись, якщо твої права порушені, як діяти, щоб отримати допомогу при затриманні – на ці та інші питання студенти отримали вичерпні відповіді. Поєднання теорії з практикою відбулось у вигляді майстер-класу із попереднього огляду, затримання, в якому взяли участь патрульні поліцейські та охочі студенти.

Більше інформації про права та способи їх захисту можна знайти на сайтах: znaipravo.org  на Фейсбуці «Правове навчання населення та розвиток громадянського суспільства»

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ