28 квітня - Всесвітній день охорони праці

Економічне відділення

25 квітня 2018

25 квітня о 13:00 в актовій залі  для студентів других курсів всіх спеціальностей коледжу відбувся захід до Всесвітнього дня охорони праці, девіз якого – «Захищене і здорове покоління».

Одна із цілей – гідна праця та економічне зростання, спрямована на забезпечення гідних і безпечних умов праці в інтересах молодого покоління.

У роботі заходу взяв участь керівник служби охорони праці аварійно-рятувального загону спеціального призначення Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області Мельниченко Юрій Миколайович. Наша  зустріч мала просвітницький та інформаційний характер і покликана привернути увагу до проблем безпеки праці, до необхідності поліпшення умов праці, підвищення загальної культури трудової діяльності.

Студенти економічного відділення  Романчук Ілона, Трайтак Надія та Сидорчук Яна виступили зі змістовними та ґрунтовними доповідями та презентаціями про Всесвітній день охорони праці.

Пам’ятаймо завжди, дотримання законодавства у сфері охорони праці промислової безпеки стане запорукою збереження найціннішого  – людського життя.

 

 

Завідувач економічним відділенням Мартинова І.М.