У ВСП "РК НУБіП України" відбувся День відкритих дверей

Коледж

25 березня 2018

25 березня 2018 року у Відокремленому структурному підрозділі «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», відбувся День відкритих дверей.

Абітурієнти та їх батьки отримали змогу поспілкуватися з керівництвом коледжу, завідувачами відділень, представниками приймальної комісії, а також ознайомитися з Правилами прийому на 2018 навчальний рік.

День відкритих дверей розпочався  з реєстрації учасників та показом відеофільмів про коледж. Зі вступним словом до присутніх звернувся Царук В.Ю., заступник директора з навчальної роботи: «Ми раді, що ви знайшли час, і завітали до провідного вищого навчального закладу, який має понад 65-річну історію. Василь Юрійович розповів історію створення, структуру коледжу, організацію навчального процесу, досягнення вишу, а також розповів про умови для навчання, проживання, дозвілля та побажав успіхів під час вступу і у майбутньому навчанні.

Також на Дні відкритих дверей були вручені сертифікати учасникам та переможцям олімпіади для вступу 2018. Переможцями стали:

Кухарук Світлани Вікторівна з української мови та історії України;

Трофимчук Владислав Вікторович з математики.

Відповідальний секретар приймальної комісії Кунах І.С.  ознайомив присутніх з особливостями прийому 2018 року та відповів на численні запитання.  

Також з вітальним словом виступив заступник директора з виховної роботи Талімончук О.Г., який є головою апеляційної комісію.

Під час зустрічей з завідувачами відділень, абітурієнти мали можливість ознайомитися з історією та життям кожного окремого відділення, дізнатися про особливості освітнього процесу.

Також проведено екскурсії навчальними корпусами та гуртожитками коледжу (ознайомлення з новим навчально-бібліотечним комплексом, аудиторним фондом, закладами харчування, спортивно-оздоровчими комплексами, технічною базою та побутово-житловими умовами студентів).

Ігор Кунах, відповідальний секретар приймальної комісії