День відкритих дверей на відділенні програмування

Відділення програмування

25 березня 2018

25 березня 2018 року пройшов День відкритих дверей для 34 батьків та випускників відділення програмування. З вітальним словом до присутніх звернулася завідувач відділення Якимчук Ірина Олександрівна, яка розповіла про ліцензування спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення за освітнім ступенем бакалавра. Також на захід був запрошений Царук Василь Юрійович, заступник директора з навчальної роботи, який розповів про умови та правила прийому на навчання у ВСП "Рівненський коледж НУБіП України" за першим (баклаврським) освітнім рівнем.


Далі відбулася зустріч з батьками та абітурієнтами 2018 року. До 50 гостей була донесена інформація про правила прийому та умови навчання на спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення з можливими перспективами подальшого навчання та працевлаштування. Куделя Оксана Олексіївна провела для абітурієнтів та їх батьків екскурсію базою закладу.

Також на Дні відкритих дверей були вручені сертифікати учасникам та переможцям олімпіади для вступу 2018. Зокрема, два учасники та один переможець планують оволодіти професією програміста. Чекаємо на навчання у коледжі!