Засідання клубу наукових дискусій в обласній бібліотеці

Технічне відділення

22 березня 2018

22 березня 2018 року в приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулося засідання клубу наукових дискусій, на який було запрошено кандидата сільськогосподарських наук Інституту сільського господарства Західного Полісся НААН України Олену Сніжок.

Метою заходу було знайомство фахівців, студентів, громадськості міста з новими науковими дослідженнями в аграрній сфері, зокрема в галузі біологічного і хімічного захисту рослин, охорони навколишнього середовища, збереження здоров’я людини.

Від нашого коледжу участь у дискусії взяли викладач екології Стефанія Малимон, завідувач бібліотечо-інформаційним центром Людмила Бурячинська, викладач основ сільськогосподарського виробництва Ольга Петрова, викладач будівельних дисциплін Степан Шаперчук, студенти 21-З, 22-З, 22-Б, 11-З груп.

Основним напрямом дискусії стала можливість і перспективи вирощування органічної сільськогосподарської продукції на теренах Рівненської області, що буде основою здорового харчування для громадян нашої держави.

Вадим Люльчик, завідувач технічним відділення