Екскурсія в Центр надання адміністративних послуг Рівненської районної державної адміністрації

Технічне відділення Рада роботодавців ТВ

18 грудня 2017

18 грудня 2017 року студенти  42-З групи технічного відділення спеціальності «Геодезія та землеустрій» та члени гуртка  «Ваш консультант» відвідали Центр надання адміністративних послуг Рівненської районної державної адміністрації, з  метою вивчення процесу Державної реєстрації земельних ділянок.

Під час екскурсії  майбутні  землевпорядники  спостерігали за роботою Державних кадастрових реєстраторів, які є працівниками відділу у Рівненському районні  Міськрайонного управління у Рівненському районі та м. Рівного  Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області, а саме Кушнерук Лариси та Лютко Ольги. Фахівці відділу продемонстрували студентам всі етапи реєстрації земельних ділянок від подання заяви громадянином до формування Поземельної книги та видачі витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, вказали  на переваги електронної реєстрації, та на основні помилки розробників документації із землеустрою.

Хочемо зауважити, що державні кадастрові реєстратори є випускниками нашого навчального закладу та висловити їм щиру подяку за цікаву розповідь, та за можливість надану студентам побачити на власні очі робочий процес.

 

Неля Русіна, Неля Кийко, викладачі та керівники гуртка «Наш консультант»