Нові книги – дизайнерам та будівельникам!

Бібліотечно-інформаційний центр Нові надходження БІЦ

07 грудня 2017

Викладачам та студентам технічного відділення пропонуємо ознайомитись з новими навчальними посібниками видавництва НУ «Львівська політехніка», які надійшли до БІЦ коледжу:

 

УДК   744:747.012:69(075.8)

                        Ідак Ю. В. Основи об’ємно-просторової композиції : навч. посібник / Ю. В. Ідак, Т. М. Клименюк, О. Й. Лясковський. - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2014. - 212 с

                        Розглянуто основи об’ємно-просторової композиції та розроблено завдання для закріплення теоретичного матеріалу, освоєння правил побудови зображень просторових форм, розвитку абстрактного мислення. Всі теоретичні положення проілюстровано авторськими графічними схемами та ілюстраціями. Є практичні завдання. Для абітурієнтів, студентів архітектурних спеціальностей базового напряму 6.060102 "Архітектура" та 6.020207"Дизайн".

 

УДК   744:747.012:69(075.8)

                        Клименюк Т. М. Креслення, рисунок, композиція : навч. посібник / Т. М. Клименюк. - Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2014. - 344 с.

                        У навчальному посібнику розглянуто основи креслення, рисунка та композиції. Всі теоретичні положення і завдання проілюстровано кресленнями і рисунками, доповнено зразками виконаних робіт. Видання розраховане на абітурієнтів та слухачів підготовчих курсів архітектурних спеціальностей базового напряму 6.06102 "Архітектура" , а також буде корисним для студентів, які навчаються за напрямком 6.020207 "Дизайн".

 

УДК   624(075.8)

                        Крамарчук А. П. Будівельні конструкції : навч. посібник / А. П. Крамарчук, Б. М. Ільницький , Т. В. Бобало. - Львів : Вид-во Львівської політехніки, 2016. - 200 с. - Бібліогр. в кінці кн.

                        У навчальному посібнику висвітлені основні положення щодо розрахунку будівельних конструкцій та основ будинків і споруд. Розглянуто характеристики матеріалів, що їх використовують для виготовлення металевих конструкцій, особливості їх роботи за різних напружених станів. Досліджено питання розрахунку та конструювання найважливіших типів з’єднань за допомогою електродугового зварювання, болтів та заклепок. Подано розрахунок елементів конструкцій за методом граничних станів під дією різних силових факторів. Для студентів будівельних спеціальностей.