Проблеми фінансування навчальних закладів

Коледж

22 листопада 2017

22 листопада 2017 року відбулася традиційна зустріч керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів перед вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України.

На початку зустрічі ректор Станіслав Ніколаєнко окреслив перспективи розвитку відокремлених підрозділів НУБіП України у 2018 році, звернув увагу присутніх на ряд питань, пов’язаних з імплементацією Закону України «Про освіту».

Станіслав Миколайович акцентував увагу керівників на проблемах фінансування навчальних закладів та необхідності підтримки Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо фінансування ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації), поінформував присутніх про заходи, які здійснюються для розв’язання цих та інших питань.

З метою запобігання прийняттю на законодавчому рівні рішення про передачу з 01 січня 2018 року видатків на фінансове забезпечення державних вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації з відповідних місцевих та обласних бюджетів Голова Асоціації працівників аграрних навчальних закладів України «УКРАГРООСВІТА» Нікалаєнко С. М. звернувся з листом до Голови депутатської фракції партії «Блок Петра Порошенка» Герасимова А. В.

У коледжі з 22 листопада 2017 року проходять збори відділень з представниками адміністрації, які ознайомлюють студентів з цим листом.

Василь Царук, заступник директора з навчальної роботи