Відкриваємо нові таланти

Коледж

08 листопада 2017

«Ми заявляємо про себе» - під таким девізом проходить традиційний у коледжі конкурс серед студентів груп нового набору. Його метою є не лише виявлення талановитих, обдарованих студентів, але і сприяння формуванню у навчальних групах дієздатного колективу. Адже  уже у процесі підготовки до дебюту на сцені коледжу проявляються лідерські якості студентів, їх вміння працювати у команді. Фінальним акордом такої кропіткої роботи став конкурсний концерт, який відбувся 08 листопада 2017 року. Конкурсною комісією відзначено оригінальність режисерських рішень та активну участь у виступі студентів 11-Ю групи  (куратор Осадчук О.С.) та 11-Ф групи(куратор Зажицький С.О.). Високий рівень виконавської майстерності продемонстрували танцювальна пара 11-П групи (куратор Куделя О.О.), вокалісти з 12-Ю групи(куратор Захарчук В.М.), 11-К групи(куратор Конончук О.М.),11-Д групи(куратор Медвідь М.М.). Віртуозним володінням музичними інструментами вразили глядачів студенти 22-Б групи(куратор Шаперчук С.В.) та 12-П групи(куратор Петрук Г.М.). Масу позитивних емоцій викликав гумористичний відеофільм, створений студентами 11-Б групи (куратор Шелепенко О.І.).

Окрім гучних оплесків вдячних глядачів, учасники конкурсної програми отримали від студентської профспілкової організації «солодкі нагороди».

Вітаємо усіх конкурсантів з успішним дебютом на сцені коледжу і бажаємо свій творчий потенціал збагачувати і реалізовувати.

 

                   Чеботарьова І., голова студради коледжу

                   Талімончук О.Г., заступник директора з виховної роботи.