Учні школи в гостях у землевпорядників та програмістів

Відділення програмування Технічне відділення

27 жовтня 2017

27 жовтня 2017 року з ініціативи завідувача відділення програмування Якимчук Ірини Олександрівни відбулася зустріч викладачів та студентів нашого закладу з учнями НВК «Рівненська ЗОШ І-ІІ ступенів № 26» у межах уроку з предмету «Географія», який веде вчитель Рудьо Олена Вікторівна.

У кабінеті «Землевпорядного проектування та креслення» спеціальності «Геодезія та землеустрій» Галина Михайлівна Бусленко, викладач землевпорядних дисциплін, ознайомила гостей з особливостями професії «Землевпорядник», історичними етапами розвитку та сучасністю.

Русіна Неля Григорівна, голова випускової циклової комісії, розповіла учням значення географії в циклі природничих та спеціальних дисциплін, а Лагоднюк Роман Анатолійович, викладач землевпорядних дисциплін, ознайомив з геодезичними приладами коледжу та космічним моніторингом землі за допомогою сучасних комп’ютерних технологій, щодо поверхні Землі та її гравітаційного поля.

Студентка 42-З групи Крук Діана представила презентацію «Земля з точки зору географії та землеустрою». Учні провели вимірювання відстаней за допомогою лазерної рулетки «Leica» та отримали інформаційні вісники, буклети навчального закладу.

Поряд з тим Галина Михайлівна представила новий сайт коледжу та спеціальності «Геодезія та землеустрій»» з метою проведення профорієнтаційної роботи. Для учнів Ірина Олександрівна провела оглядову екскурсію базою коледжу, кабінетами та лабораторіями спеціальності «Інженерія програмного забезпечення». Після відвідування бібліотечно-інформаційного центру коледжу учням було вручено солодкі подарунки.

Дякуємо Рудьо Олені Вікторівні за підтримку ініціативи проведення екскурсії до нашого коледжу.

Галина Бусленко, викладач землевпорядних дисциплін

Роман Лагоднюк, викладач землевпорядних дисциплін

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування